Íme az én szeretett fiam!

Frigyesy Ágnes kötete Böjte Csaba ferences kisebb testvéri küldetéséről

A szerző korábbi tudósításaival, 75 képkollázsával, Csaba testvér 65 gondolatával, a zarándokokhoz írt két levelével jelent meg február második felében a Budapesti Székely Kör elnökének negyedik könyve a Pauker Nyomda kiadásában.

Íme az én szeretett fiam!

A kötetet és Böjte Csaba munkásságát jó szívvel méltatja Balog Zoltán református lelkész, volt erőforrások minisztere, Urbán Erik, az Erdélyi ferencesek tartományfőnöke, Csókay András, nemzetközi hírű idegsebész, Sajgó Szabolcs jezsuita, Főcze Imre Bonaventura dévai ferences plébános és Borboly Csaba, Hargita megye Tanácsának elnöke.

Íme az én szeretett fiam!

A kötet mintegy 17 év munkáját foglalja töredékesen magába, kezdve az első interjúval, melyet Frigyesy Ágnes 2003. tavaszán készített az akkor még nem közismert ferences pappal.

A könyvben olvashatunk a szerzetesrendekről, az erdélyi ferencesekről, továbbá bekerült a szerző Böjte Mihály csíksomlyói ferencessel készült interjúja, valamint Bíró Antal János szintén ferences nemzet-építő gondolatai.

A kötet a Miniszterelnökség, az Emberi Erőforrások Minisztériuma és a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. támogatásával valósult meg.

Frigyesy Ágnes kötete megvásárolható a szerzőnél e-mailen: frigyesy@gmail.com, telefonon: +36-20/383-1417, valamint a Budapesti Székely Kör estjein.

Íme az én szeretett fiam!

Közzététel: 2020. március 6.

Budapesti Székely Kör