Büszke székely vagyok,
szívemen viselem Erdély sorsát

Józsa Judit kerámiaszobrász közérdekű levele

Kedves Barátaim!

Mindannyian tudjátok, hogy tőlem távol áll a politika, de büszke székely vagyok és szívemen viselem Székelyföld, Erdély sorsát. Továbbküldöm a Székelyföld autonómiájáért szóló aláírás lehetőségét, mert nem tudom, hogy szándékosságból-e vagy sem, de sajnos az interneten olyan módon terjed a link, hogy nem lehet használni és többszöri sikertelen próbálkozás után elmegy az emberek kedve az aláírástól. Fontos, hogy jelen pillanatban 9022 aláíró van, de 90978 emberre van szükség, hogy komolyan vegyék egyáltalán...

Szeretném hinni, hogy biztosan vagyunk mi jó magyarok ennyien és ha arra van szükség, hogy csak az aláírásunkkal támogatva elindítsunk egy régóta vágyott nemes célt, különösen a mai kiélezett romániai politikai helyzetben.

Kérek mindenkit, hogy ha egyetért e céllal, álljon mellém, álljon Székelyföld mellé! A magyarokat mindig azzal vádolják, hogy nem tudnak összefogni, erre most itt egy lehetőség, hogy megmutathassuk, hogy igenis képesek vagyunk az összefogásra határon innen és túl egyaránt!

A helyes link, amit be kell másolni a Keresőbe, a következő:

http://www.change.org/petitions/government-of-romania-recognize-the-autonomy-of-székely-land

Szeretettel és hálás köszönettel:

Józsa Judit
kerámiaszobrász, művészettörténész
a Magyar Kultúra Lovagja
Honlap: www.jozsajudit.hu

Józsa Judit Józsa Judit – Frigyesy Ágnes felvétele

Közzététel: 2013. március 05.

Budapesti Székely Kör