KIRÁNDULÁSOK

Az alábbiakban olvashatja a Budapesti Székely Kör utazási ajánlatait. Többnyire Erdély tájaira, illetve Honismereti kirándulásainkon a Kárpát-medence más történelmi helyeire kalandozunk; Körutazásainkon külföldi helyekre juthat el kikapcsolódásképpen. Válasszon, és jelentkezzen valamelyikre!

Erdély Honismereti kirándulások Körutazások

A Jelentkezés módjai:

Telefonszám:+3630-305-1228,

Budapesti telefonszám (hétköznap  9-12 óra közt):

+361-367-4533;

Személyesen a Székely Körnél lehet (leginkább) szerdánként, a rendezvényeink előtt (leginkább 16:30–18:00 között) vagy után a Vármegye Galériában (1052 Budapest, Vármegye utca 11.), valamint fenti telefonos elérhetőségeinken előre egyeztetve.

Elektronikus cím:

Email: szekkor@freestart.hu

További tudnivalók, infók

A kirándulásokat a Budapesti Székely Kör szervezi és legalább 7-8 fővel indulunk mikrobusszal, nagyobb létszám esetén nagyobb busszal. Közelebbi úticélok esetén VOLÁN és MÁV járatokat is inditunk. Indulások általában reggel 7:00 órakor a József Attila Színház előli parkolóból. Ha változik az indulási helyszín, azt előre jelezzük.

Befizetés részletekben is lehetséges, készpénzben többek közt a Székely Kör vezetőjénél, vagy utalással/csekken az alábbi számlaszámunkra:

11773030-03993415

Minden meghirdetett kirándulás csak a legalább minimálisan megfelelő létszámmal indul; kisebb létszám, magasabb költség

Az utazásokat a utazási  irodákkal szerveztetjük, azokon az Utazások általános feltételei érvényesek! AZ ÁRAK TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰEK, az ÁRFOLYAM- ÉS MÁS ÁRVÁLTOZÁS MÓDOSÍTHATJA. A változtatás jogát - a körülményekhez igazodva - fenntartjuk.

Nyaralóprogramjainkra március 31-ig, a többire legalább 3 hónappal indulás előtt kell jelentkezni. Foglalót csak biztos indulás esetén kérünk.

Adományát a 11712004-20113025-ös számú számlán is fogadjuk, köszönjük.

KIRÁNDULÁSI-UTAZÁSI FELTÉTELEK
a Kör tagjai részére szervezett kirándulásokon

A támogatott, kedvezményes kirándulásokon csak a kör tagdíjat fizető tagjai részesülhetnek a meghirdetett kedvezményekben. Azok a nem egyesületi tagok, akik a tagság részére szervezett kirándulásokra jelentkeznek, tudomásul kell vegyék, hogy azokon az egyesületi tagság elsőbbséget élvez, kialakításába beleszólhat, módosító javaslatokkal élhet, még az elindulás ideje előtti 30. napig. Ezért (kismértékben) időpontmódosítás, programváltozás is előfordulhat.

A kiadott tájékoztatók, szórólapok csak tervezetek.

Erre az esetre van megadva a Kör összes elérhetősége, hogy azok, akik érdeklődnek ezen úticélok után, minden esetben tájékozódni tudjanak a lehetőségekről, illetve a változásokról.

Az érdeklődők részére elektronikus és hagyományos postai lehetőségek is adottak a telefonelérhetőségeken kívül. Az érdeklődő kérésére bármely, általa kért módon tájékoztatást adunk a kiválasztott kirándulásról, utazásról. Bármilyen mértékű pénzbefizetést csak a nagy valószínűség szerint már biztosan megvalósuló kirándulásra kérünk (ha már a minimális létszám legalább összejött). Erről külön értesítjük a jelentkezőket.

BEFIZETÉS:

Bármilyen befizetés (foglaló, előleg is) csak a Kör pénztárába történhet. Bárhol máshol történő befizetést nem tudunk könyvelni, nyilvántartani és elszámolni, ezért elfogadni sem.

A befizetni kért összeg tagdíjat (új belépők részéről), kedvezményeket és adományt is tartalmaz. Az így adományozott összegeket, nagyságrendjük mértékének figyelembevételével az erdélyi gyerekek magyarországi nyaraltatására, illetve az erdélyi magyar kultúra értékeinek bemutatására fordítjuk.

Az esetleges útlemondás, meghiúsulás miatti visszafizetés is csak a Kör részére közvetlenül befizetett és a vele szerződéses, tagsági viszonyba lépett jelentkező részére lehetséges.

Az utazások bonyolítását hivatásos utazási irodák közreműködésével szerveztetjük. Ezért útlemondás-biztosítás is létrejön, és csak a Kör, illetve az igazoltan vele jogviszonyban állók részére jár ennek alapján visszatérítés.

A befizetéseket ezért mód van csekken és átutalással is teljesíteni, amennyiben a személyes pénztári kp.-befizetés valamilyen okból nehezen megoldható (pl. távoli vidékről jelentkezőknél).

Egyéb feltételek: a többnapos, szállást és további szolgáltatást is biztosító utazások szervezői hivatásos, erre jogosultággal rendelkező utazási irodák. Ezért ezeken az utakon az irodák „Utazási feltételei” az érvényesek. Az utazásokra való, elfogadott jelentkezéskor az iroda nevét és feltételeit külön közöljük.

Az Erdélybe szervezett kirándulások alkalmával, a jelentkező általi lemondás esetén az indulás előtti 21. naptól a befizetett részvételi költség 50 %-a kerül csak visszafizetésre. Ha az indulás előtti 3. napig érdemleges módon nem jelenti be lemondási szándékát, úgy a visszafizetés nem lehetséges.

A Kör részéről történő útlemondás esetében csak az egyesület pénztárába igazoltan befizetett összeg jár vissza.

Föl
Budapesti Székely Kör